C Carel Braak

Carel Braak

Carel heeft Deep Listening Groningen opgericht met als doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met meditatie en deep listening, alles in de overtuiging dat deze technieken ons kunnen helpen om contact te maken met onze wijsheid.

Carel (1958) heeft een brede achtergrond. Hij heeft scenario's geschreven, heeft een eigen softwarebedrijf opgericht en verdiept zich sinds vijftien jaar in meditatie, mindfulness en deep listening. Carel heeft twee volwassen zoons en leeft met zijn partner in Haren.

Deep Listening

Carel is in opleiding bij Rosamund Oliver, de oprichtster van Deep Listening. Carel is 'senior ACDLT-trainer' en geeft regelmatig trainingen met Rosamund Oliver in het Ierse Dzogchen Beara. Verder geeft hij trainingen en workshops in de regio Groningen.

Groepen, individueel en maatwerk

Carel verzorgt regelmatig trainingen via De Poort in Groningen en Werkplaats Aandachtig Leven in Nijega. Ook kan je bij Carel terecht voor MBSR in kleine groepjes. Daarnaast begeleidt hij ook mensen op individuele basis.

Image

Ik ben er diep van overtuigd dat ieder mens in zichzelf een onuitputtelijke bron van vriendelijkheid, energie en wijsheid kan aanboren.

Carel Braak

info@deeplisteninggroningen.nl    - 06 41845282 -  KvK: 30285998