M MBSR

MBSR - Mindfulness-based Stress Reduction

MBSR - Mindfulness-based Stress Reduction is een achtweekse training, waarin deelnemers werken met technieken als yoga en meditatie om meer 'mindful' of 'gewaar' te worden. Je kan deze training in een groep doen maar ook onder individuele begeleiding.

Mindfulness betekent aandacht hebben voor alles wat je ervaart, voelt en denkt, zonder daar direct een oordeel over te hebben of zonder direct iets te willen veranderen. Een probleem of ongemak hoeft niet gelijk opgelost te worden. Je schakelt hiermee je automatische reacties uit en bent je meer bewust van jezelf en je omgeving. Dat kan veel ruimte geven en klachten als stress en chronische pijn verminderen.

Achtweekse MBSR-training

Dit is de 'klassieke' en veelbeproefde mindfulness-training, een effectief hulpmiddel bij stress, chronische vermoeidheid en (dreigende) burn-out. Heel doelgericht en effectief. Zorgverzekeraars als Menzis en Univ√© betalen mee! Overzicht verzekeraars 2021

Vanwege corona is groepsgrootte beperkt tot maximaal drie deelnemers. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Logo VMBN

Beroepsvereniging VMBN

Carel Braak is geregistreerd bij de Vlaams-Nederlandse beroepsvereninging van MBSR-trainers (2016806, cat.1), de Beroepsvereniging van Mindfulness Trainers. Op hun site vind je oa informatie over de training, vergoedingen van zorgverzekeraars en over wetenschappelijk onderzoek.

info@deeplisteninggroningen.nl    - 06 41845282 -  KvK: 30285998